PGO NatuurlijkSamen - uw kompas naar gezondheid - inlog aanvragen

Via het onderstaande formulier kunt u inloggegevens aanvragen voor PGO NatuurlijkSamen. Voor mensen die onder behandeling zijn bij de huisarts voor diabetes, COPD, hart- en/of vaatziekten of hoge bloeddruk.

Synchroon Zorggroep is een samenwerkingsverband van huisartsenpraktijken in Oss-Uden-Meijerijstad. Synchroon Zorggroep verzamelt de gegevens die ingevuld worden op dit formulier. De gegevens worden gebundeld per huisartsenpraktijk en via een beveiligde lijn naar de huisartsenpraktijk verstuurd. De huisartsenpraktijk zal u een inlog verstrekken per e-mail. Dit gebeurt op basis van het e-mailadres dat reeds bij uw huisartsenpraktijk bekend is. De gegevens die in onderstaand formulier worden ingevuld, worden enkel gebruikt voor bovenstaand doel.

De huisartsenpraktijk kan enkel uw inlog per email opsturen als uw 06-nummer en emailadres bekend is bij de huisartsenpraktijk.
Het is niet mogelijk uw 06-nummer en e-mailadres via dit formulier door te geven. Dit dient direct aan uw huisartsenpraktijk te gebeuren.

Naam: *

Geboortedatum: *

Huisarts: *

Huisartsenpraktijk: *

Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Met vriendelijke groet,

Synchroon Zorggroep

Wilt u een kopie per mail ontvangen?

Vul hieronder dan uw e-mailadres in.